Dostava cvijeća, buketa i aranžmana s posvetom

Poseban uvjet prodaje Blossom & Bloom™ aranžmana putem web shopa

Vaše narudžbe zaprimamo isključivo jedan dan unaprijed, kako bismo za Vas nabavili najsvježije cvijeće i kako bi Vaš buket bio napravljen neposredno prije isporuke. Tako Vam garantiramo svježinu i dulje trajanje aranžmana. Za sve narudžbe zaprimljene od nedjelje do petka, dostava je sljedeći dan, za narudžbe zaprimljene subotom, dostava je u sljedeći ponedjeljak.

Usluga dostave cvijeća Blossom & Bloom™ kao i naši buketi, također odiše posebnošću. Naš šarmantni uniformirani dostavljač neće Vas ostaviti ravnodušnima i dostavit će cvijetni aranžman osobi kojoj ste ga namijenili s posebnom pažnjom.


dostava cvijeca


Cvijeće dostavljamo u terminima od 12-18 sati radnim danom te subotom od 10-15 sati.

Dostava cvijeća je dostupna samo za područje Zagreba, plaća se 30,00 kn po isporuci i potrebno ju je naručiti 24 sata unaprijed, kako bismo za Vas nabavili najsvježije ruže i pripremili Vam buket na dan isporuke.

Minimalan iznos narudžbe je 200,00 kn.

Cijena dostave je 30,00 kn, za minimalnu narudžbu od 200,00 kn.

Mora se naručiti dan unaprijed. Područje dostave -  Grad Zagreb.

Vrijeme dostave:

ponedjeljak-petak 12:00-18:00 sati

subotom  između 10:00-15:00 sati

Uvjeti dostave

Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom prema dogovoru i narudžbi, no najkasnije unutar 3 radnih dana. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena u roku 48h po primitku narudžbe. Korisnik će o načinu dostave biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronskim ili telefonskim putem ovisno o načinu kupnje za kojega se kupac odluči). Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi.

Trošak dostave

Trošak dostave iznosi 30,00 kn. Dostava se vrši isključivo na području Grada Zagreba.


  • DOSTAVA GRAD ZAGREB

    Za sve narudžbe zaprimljene od nedjelje do petka, dostava je sljedeći dan, za narudžbe zaprimljene subotom, dostava je u sljedeći ponedjeljak.

  • OSOBNO PREUZIMANJE

    Preuzmite Vaš aranžman u poslovnici Gundulićeva 5, Zagreb.

  • UNIKATNI BUKETI

    Najsvježije cvijeće kako bi Vaš buket bio napravljen neposredno prije isporuke.