Dostava cvijeća, buketa i aranžmana s posvetom

Poseban uvjet prodaje Blossom & Bloom™ aranžmana putem web shopa

Vaše narudžbe zaprimamo isključivo jedan dan unaprijed, kako bismo za Vas nabavili najsvježije cvijeće i kako bi Vaš buket bio napravljen neposredno prije isporuke. Tako Vam garantiramo svježinu i dulje trajanje aranžmana. Za sve narudžbe zaprimljene od nedjelje do petka, dostava je sljedeći dan, za narudžbe zaprimljene subotom, dostava je u sljedeći ponedjeljak.

Usluga dostave cvijeća Blossom & Bloom™ kao i naši buketi, također odiše posebnošću. Naš šarmantni uniformirani dostavljač neće Vas ostaviti ravnodušnima i dostavit će cvijetni aranžman osobi kojoj ste ga namijenili s posebnom pažnjom.


dostava cvijeca


Cvijeće dostavljamo u terminima od 11-17 sati radnim danom te subotom od 11-15 sati.

Dostava cvijeća je dostupna samo za područje Zagreba.

Dostava je besplatna.

Minimalan iznos narudžbe za dostavu je 200,00 kn.

Potrebno je naručiti proizvod 24 sata unaprijed, kako bismo za Vas nabavili najsvježije ruže i pripremili Vam buket na dan isporuke.

Vrijeme dostave:

ponedjeljak-petak 11:00-17:00 sati

subotom  između 11:00-15:00 sati

Uvjeti dostave

Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom prema dogovoru i narudžbi, no najkasnije unutar 3 radnih dana. Ukoliko su proizvodi odmah na raspolaganju isporuka će biti izvršena u roku 48h po primitku narudžbe. Korisnik će o načinu dostave biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronskim ili telefonskim putem ovisno o načinu kupnje za kojega se kupac odluči). Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi.

Trošak dostave

Dostava je besplatna. Dostava se vrši isključivo na području Grada Zagreba.


  • DOSTAVA GRAD ZAGREB

    Za sve narudžbe zaprimljene od nedjelje do petka, dostava je sljedeći dan, za narudžbe zaprimljene subotom, dostava je u sljedeći ponedjeljak.

  • ONLINE NARUDŽBE I PLAĆANJE

    0-24 online naručivanje i besplatna dostava na adresu.

  • UNIKATNI BUKETI

    Najsvježije cvijeće kako bi Vaš buket bio napravljen neposredno prije isporuke.