Blossom & Bloom™ je mjesto gdje svaka ruža ima svoju priču

Nadahnut ljepotom i neraskidivom ljubavlju prema cvijeću, Blossom & Bloom™ stvara i dostavlja emotivne cvjetne priče koje će vam zauvijek ostati u sjećanju. Bilo da ih darujete ili primate kao poklon. Posjetite našu web shop www.blossom-bloom.hr i odaberite buket i dostavu na željenu adresu u Zagrebu. Brzo, diskretno i jednostavno.

Svaka naša ruža pomno je odabrana. Ona mora biti ogledalo istinske ljepote, čistoće i iskrene ljubavi. Mora biti posebna. Jer, ipak je namijenjena nekom uistinu posebnom. To i jest naša vizija. Stopiti savršene ruže s elegantnim dizajnerskim kreacijama i na taj način istaknuti njihovu ljepotu. Takvi, ručno napravljeni buketi u posebno dizajniranim kutijama, izazivaju duboke emocije. I upravo zato ih stvaramo.

Osim univerzalne ljepote, ruže pružaju i božanstveni miris. Kako bi ispunili sva osjetila savršenim doživljajem, biramo samo besprijekorne i svježe cvjetne primjerke. Zatim ih aranžiramo u jedinstvene kreacije unutar posebno dizajnirane kutije i voilà! Tako ukrašene daškom cvjetnog luksuza, dostavljamo ih na ništa manje glamurozan način. Kada otvorite vrata dočekat će vas besprijekorno odjeven gospodin u odijelu te s rukavicama na rukama i smiješkom na licu i uljepšati vaš dan. Čisti stil. Čista ljepota.


Foto Rajna Raguž: www.Journal.hr

Dostava na adresu po narudžbi

"Kada otvorite vrata dočekat će vas besprijekorno odjeven gospodin u odijelu te s rukavicama na rukama i smiješkom na licu i uljepšati vaš dan. Čisti stil. Čista ljepota."

Vaše narudžbe zaprimamo isključivo jedan dan unaprijed, kako bismo za Vas nabavili najsvježije cvijeće i kako bi Vaš buket bio napravljen neposredno prije isporuke. Tako Vam garantiramo svježinu i dulje trajanje aranžmana. Za sve narudžbe zaprimljene od nedjelje do petka, dostava je sljedeći dan, za narudžbe zaprimljene subotom, dostava je u sljedeći ponedjeljak.

Cvijeće dostavljamo u terminima od 11-17 sati radnim danom te subotom od 11-15 sati.

Dostava cvijeća je dostupna samo za područje Zagreba, besplatna je i potrebno ju je naručiti 24 sata unaprijed, kako bismo za Vas nabavili najsvježije ruže i pripremili Vam buket na dan isporuke.

Minimalan iznos narudžbe je 200,00 kn.

Vrijeme dostave:

ponedjeljak-petak 11:00-17:00 sati

subotom  između 11:00-15:00 sati

dostava cvijeca  • DOSTAVA GRAD ZAGREB

    Za sve narudžbe zaprimljene od nedjelje do petka, dostava je sljedeći dan, za narudžbe zaprimljene subotom, dostava je u sljedeći ponedjeljak.

  • ONLINE NARUDŽBE I PLAĆANJE

    0-24 online naručivanje i besplatna dostava na adresu.

  • UNIKATNI BUKETI

    Najsvježije cvijeće kako bi Vaš buket bio napravljen neposredno prije isporuke.